Våra tjänster

Med portföljhantering: 

Med denna tjänst kan du bygga upp ett komplett aktiesparande baserat på vår analys och bevakning. Vi hjälper dig med vad du ska köpa och sälja samt när i syfte att skapa en komplett aktieportfölj med mål att slå börsen. Vi hjälper dig även att anpassa risken efter rådande marknadsförhållanden.

För vem: För dig som vill ha hjälp med att bygga upp en aktieportfölj och variera din exponering utefter marknadsförhållandena.
Vad krävs:  Aktiekonto (VP, KF, ISK) hos mäklare/bank,  minsta belopp att investera beror på modell (25 000 – 200 000 kr).
Rekommenderat: Värdepapperskredit hos din bank/mäklare för att underlätta samtidig orderläggning vid månadsskiften. Läs mer hos Avanza och Nordnet.

Utan portföljhantering: 

Med denna tjänst får du tillgång till utfallet från vår analys av de aktiemarknader och aktier vi bevakar. Vår analys baseras dels på fundamental bolagsdata (ex. lönsamhet, tillväxt, skuldsättning) och dels på prisutveckling. Vi anger tydligt när marknader och aktier är köpvärda eller icke köpvärda via vårt betygsystem.

För vem: För dig som vill ha stöd i din egna analys.
Vad krävs: Inga särskilda förkunskaper eller krav. 
 

Med portföljhantering

199 kr

per månad

Utan portföljhantering

99 kr

per månad

98%

av nya kunder väljer denna tjänst

Vanliga frågor

Det finns möjlighet till ett än mer fördelaktigt pris i det fall du väljer att binda ditt abonnemang på 3 eller 12 månader.

Med portföljhantering
Kvartal (499 kr) * motsvarar cirka 15% rabatt
År (1 799 kr) * motsvarar cirka 25% rabatt

Utan portföljhantering
Kvartal (249 kr) * motsvarar cirka 15% rabatt
År (899 kr) * motsvarar cirka 25% rabatt

Studentrabatt
Ansök här

För att skydda ditt kapital kan du även välja att få stöd i hela risk- och allokeringsprocessen genom vår kompletta portföljhanteringstjänst. Portföljhanteringen bygger på vår senaste portföljhanteringsmodell som har simulerats genom miljontals scenarier utifrån hur de finansiella marknaderna betett sig de senaste 20 åren, detta inkluderar några av de största kriserna i modern tid såsom IT-bubblan, finanskrisen och efterföljande eurokris.

Portföljhanteringen hjälper dig att välja ut vilka bolag du ska köpa, hur du ska komponera din aktieportfölj och hur du ska hantera risken i portföljen över tid.

Utöver full realtidsaccess via vår webbsida får du löpande notifikationer om förändringar i din portfölj. Du kommer även bli informerad om när det är fördelaktigt att gå in i en viss marknad samt när det förväntas vara gynnsamt att stå utanför. Transaktioner utförs även med lätthet då vi beräknar positionsstorlek individuellt åt dig och vidaresänder dig direkt till orderläggningssidan hos din mäklare.

I dagsläget erbjuder vi sju modellportföljer, alla med olika inriktning och handelsintensitet.

1) Svenska investmentbolag (månadsvis ombalansering)
2) Svenska storbolag – 20 aktier, urval hela Stockholmsbörsen (månadsvis ombalansering)
3) Svenska storbolag – 50 aktier, urval hela Stockholmsbörsen (månadsvis ombalansering)
4) Svenska storbolag, urval Stockholmsbörsens 30 största bolag (månadsvis ombalansering)
5) Svenska småbolag (månadsvis ombalansering)
6) Svenska storbolag (daglig handel)
7) Amerikanska bolag (daglig handel)

Månatligt handlade modellportföljer

Start: min 10 000 SEK
OMX: min 15 000 SEK
Standard (20): min 20 000 SEK
Standard  (50): min 30 000 SEK
Småbolag: min 50 000 SEK

För våra modellportföljer med daglig handel rekommenderar vi minst 200 000 SEK för svenska bolag och 200 000 USD för amerikanska bolag.

Du kan läsa mer om hur du väljer modellportfölj i detta blogginlägg.

denna sida finner du information om vår handelsplattform och de olika funktionerna.

Börssignaler är framtagen för de investerare som vill bli långsiktigt framgångsrika men samtidigt ha kontroll över hela beslutsprocessen, inklusive full insyn i förvaltningen men utan att behöva genomföra allt analysarbete själva.

Kundomdömen

"Jag har länge varit nyfiken på tjänsten så jag har gjort mina egna undersökningar innan jag blev kund. Helt klart är det ju avkastningen som lockar, samtidigt som man får hjälp i urval av aktier där ni redan gjort en analys vilket bara det ger en trygghet."
Kalle B
Kund sedan 2015
"Bra och pålitlig tjänst. Den scrollar fram kvalitetsaktier. Bra support och snabb reaktion på frågor och problem."
Alexander W
Kund sedan 2016
"Bra och enkel strategi, lönsam och träffsäker. Riktigt nöjd kund. Väldigt bra jobb med att förbättra redovisningen och signalerna senaste tiden. Gör det enkelt för mig att handla trots heltidstjänst!"
Kristian J
Kund sedan 2016
"Bra tjänster till ett lågt pris. Bra riskhantering. Inte bara det – jag har även fått ett helt annat tänk kring investeringar och risk. Ni får toppbetyg. Give it a try!"
Anders S
Kund sedan 2016
Scroll to Top