Välj tjänst

För att underlätta ditt beslutsfattande får du tillgång till de bästa verktygen som finns. Dessa verktyg kommer att göra det möjligt för dig att på ett enkelt sätt analysera all tillgänglig ekonomisk information genom en avancerad implementering av artificiell intelligens som tillämpas utifrån ett beteendevetenskapligt tillvägagångssätt på ett stort urval av aktier och finansiella marknader. 

För att skydda ditt kapital kan du även välja att få stöd i hela risk- och allokeringsprocessen genom vår kompletta portföljhanteringstjänst. Portföljhanteringen bygger på vår senaste portföljhanteringsmodell som har simulerats genom miljontals scenarier utifrån hur de finansiella marknaderna betett sig de senaste 20 åren, detta inkluderar några av de största kriserna i modern tid såsom IT-bubblan, finanskrisen och efterföljande eurokris.

Utöver full realtidsaccess via vår webbsida får du löpande notifikationer om förändringar i din portfölj. Du kommer även bli informerad om när det är fördelaktigt att gå in i en viss marknad samt när det förväntas vara gynnsamt att stå utanför. Transaktioner utförs även med lätthet då vi beräknar positionsstorlek individuellt åt dig och vidaresänder dig direkt till orderläggningssidan hos din mäklare.

Utan portföljhantering

99 kr

per månad

 • Global marknadsbevakning (40 börser)
 • Automatiserad bolagsanalys (fundamental)
 • Automatiserad aktieanalys (teknisk)
 • Portföljhantering
 • Fri support
 • Ingen bindningstid
Med portföljhantering

199 kr

per månad

 • Global marknadsbevakning (40 börser)
 • Automatiserad bolagsanalys (fundamental)
 • Automatiserad aktieanalys (teknisk)
 • Portföljhantering (5 modellportföljer)
 • Fri support
 • Ingen bindningstid
%
av nya kunder har senaste månaden valt denna tjänst.

Vanliga frågor

Det finns möjlighet till rabatterat pris i det fall du väljer att binda ditt abonnemang på 3 eller 12 månader.

Utan portföljhantering
Kvartal (249 kr) ~15% rabatt
År (899 kr) ~25% rabatt

Med portföljhantering
Kvartal (499 kr) ~15% rabatt
År (1 799 kr) ~25% rabatt

För att skydda ditt kapital kan du även välja att få stöd i hela risk- och allokeringsprocessen genom vår kompletta portföljhanteringstjänst. Portföljhanteringen bygger på vår senaste portföljhanteringsmodell som har simulerats genom miljontals scenarier utifrån hur de finansiella marknaderna betett sig de senaste 20 åren, detta inkluderar några av de största kriserna i modern tid såsom IT-bubblan, finanskrisen och efterföljande eurokris.

Utöver full realtidsaccess via vår webbsida får du löpande notifikationer om förändringar i din portfölj. Du kommer även bli informerad om när det är fördelaktigt att gå in i en viss marknad samt när det förväntas vara gynnsamt att stå utanför. Transaktioner utförs även med lätthet då vi beräknar positionsstorlek individuellt åt dig och vidaresänder dig direkt till orderläggningssidan hos din mäklare.

I dagsläget erbjuds fem modellportföljer, alla med olika inriktning och handelsintensitet.

1) Svenska investmentbolag (månadsvis ombalansering)
2) Svenska storbolag (månadsvis ombalansering)
3) Svenska småbolag (månadsvis ombalansering)
4) Svenska storbolag (daglig handel)
5) Amerikanska bolag (daglig handel)

För våra modellportföljer med månadsvis ombalansering rekommenderar vi minst 25 000 SEK.

För våra modellportföljer med daglig handel rekommenderar vi minst 200 000 SEK för svenska bolag och 200 000 USD för amerikanska bolag.

Börssignaler är framtagen för de investerare som vill bli långsiktigt framgångsrika men samtidigt ha kontroll över hela beslutsprocessen, inklusive full insyn i förvaltningen men utan att behöva genomföra allt analysarbete själva.

Kundomdömen

"Jag har länge varit nyfiken på tjänsten så jag har gjort mina egna undersökningar innan jag blev kund. Helt klart är det ju avkastningen som lockar, samtidigt som man får hjälp i urval av aktier där ni redan gjort en analys vilket bara det ger en trygghet."
Kalle B
Kund sedan 2015
"Bra och pålitlig tjänst. Den scrollar fram kvalitetsaktier. Bra support och snabb reaktion på frågor och problem."
Alexander W
Kund sedan 2016
"Bra och enkel strategi, lönsam och träffsäker. Riktigt nöjd kund. Väldigt bra jobb med att förbättra redovisningen och signalerna senaste tiden. Gör det enkelt för mig att handla trots heltidstjänst!"
Kristian J
Kund sedan 2016
"Bra tjänster till ett lågt pris. Bra riskhantering. Inte bara det – jag har även fått ett helt annat tänk kring investeringar och risk. Ni får toppbetyg. Give it a try!"
Anders S
Kund sedan 2016