Om oss

Om Börssignaler

Börssignaler.se (Indexinvestering.se) och dess tjänster drivs av Stockcess AB, org nr. 559024-0130.  Bolaget är momsregistrerat och innehar F-skatt. Ansvarig revisor för bolaget är Baker Tilly Mapema Aktiebolag.

Rådgivning
Vårt erbjudande till dig är att du får kopiera våra portföljer om du vill. Då hjälper vi dig att göra det.

Vi ägnar oss inte åt finansiell rådgivning, vilket är att ge råd som är anpassade till dina personliga förhållanden. När vi beskriver olika valsituationer så beskriver vi alltid hur vi själva tänker kring ett val. Detta för att ge dig inspiration till hur du själv kan tänka kring dina val. Vi vill ge dig information så att du känner dig trygg i att själv välja hur du vill göra. Vi säger aldrig att du bör göra på ett visst sätt. Hos oss väljer du alltid själv hur du vill göra.

Om du behöver hjälp eller råd med hur du kan nå dina finansiella mål rekommenderar vi dig att ta kontakt med en finansiell rådgivare.

För ytterligare information se friskrivning.

Vi tycker att du som vanlig sparare skall ha samma möjlighet som professionella investerare att generera hög avkastning men utan att behöva ge upp kontrollen över dina egna pengar och utan att det kostar skjortan!