Team

Vårt team

Börssignalers team har lång investeringserfarenhet och stor kunskap om hur man bygger en framgångsrik finansiell stödtjänst med bibehållet fokus på kunden.

Mikael Jonasson

Mikael Jonasson

VD

Min investeringskarriär startade under de glada dagarna på 90-talet, fortsatte genom förödande IT-krasch, finanskris och under de senaste årens fantastiska börsutveckling påspädd av 0-ränta och centralbanksstimulans. För några år sedan började jag skissa på ett stödsystem för min egna handel utifrån mina erfarenheter, ett system som skulle eliminera känslomässiga beslut och samtidigt maximera den riskjusterad avkastningen. Systemet visade sig inte helt oväntat vara intressant för många fler än mig själv och där började resan med Börssignaler.

Fredrik Wilkens

Fredrik Wilkens

Affärsutveckling

Jag har jobbat i snart 30 år i finansbranschen, främst med trading och kapitalförvaltning. När jag fick frågan om att hjälpa Börssignaler utveckla affären nappade jag direkt. Jag såg fröet till något som är attraktivt för många – hjälp att investera aktivt i aktier i syfte att slå börsen. Automatiserat. På nätet. Utan mellanhänder. Förutom att det är ett riktigt kul gäng med huvudet på skaft, så hoppas jag att jag kan bidra med mina kunskaper om trading, kapitalförvaltning och affärsutveckling.

Mikael Mörk

Mikael Mörk

Teknik

Jag har utvecklat webbtjänster och SaaS-applikationer i över 15 år – i egen regi och i form av konsultuppdrag – med fokus på ny teknik och digitala tillämpningar av befintliga idéer. Med ett stort aktieintresse föll det sig även naturligt att experimentera med handelsmodeller och regelverk, vilket i sin tur ledde till att jag upptäckte Börssignaler som en källa för inspiration och underlag för min handel. När jag fick möjligheten att delta i utvecklingen av tjänsten var jag självklart inte sen att tacka ja – jag ser fram emot att ändra uppfattningen om aktiehandel; med lite hjälp kan vem som helst lugnt och metodiskt lägga grunden till en rik framtid.

Oscar Cederin

Oscar Cederin

Marknadsföring

Mitt aktieintresse utvecklades tidigt och jag köpte mina första aktier vid 18 års ålder. Ett par år senare, påbörjade jag min karriär på Brummer och Partners, och insåg snabbt att jag ville arbeta inom den finansiella sektorn – fast i egen regi. Kort därefter, var jag med och startade upp aktieplattformen TradeVenue, som har vuxit och blivit en av Sveriges största sociala investeringsplattformar. Som aktienörd, har jag alltid fascinerats över hur man kan slå börsen genom att följa beprövade strategier, och kände därför att det var en självklarhet att hjälpa team:et bakom Börssignaler att utveckla produkten och fortsätta växa!