Varför börssignaler?

Varför börssignaler?

Börssignaler har skapats för att ge alla möjligheten att få en bra avkastning på sitt aktiesparande. Helt på egen hand utan behov av hjälp från dyra proffs.

Överavkastning

Vi anser att aktiv förvaltning ska bidra till högre avkastning än börsen i upptrend och lägre nedgång än börsen i nedtrend. Inte högre avgifter och otydliga resultat!

Vi erbjuder en systematisk aktieanalys som mynnar ut i konkreta köp och säljsignaler på individuell aktienivå så att du kan skapa en personlig aktieportfölj för hög avkastning. Vi tar hand om den löpande bevakningen och aktieanalysen. Du utför endast köp och försäljningar hos din mäklare.

Vår aktieanalys grundar sig i 40 års kombinerad erfarenhet av att investera och handla i aktier och andra finansiella tillgångar. Vi har byggt vår aktieanalys utifrån våra erfarenheter om vad som fungerar och hur man bör gå tillväga för att kunna slå börsen. Inte minst har vi begått en massa misstag innan vi kommit till den punkt vi nu befinner oss. Vi vill att du skall få nyttan av att undvika att göra samma misstag.

Vi investerar själva våra privata tillgångar enligt våra aktieportföljer. Här kan du se historisk avkastning för våra aktieportföljer.

”Vi tycker att du som vanlig sparare skall ha samma möjlighet som professionella investerare att generera hög avkastning men utan att behöva ge upp kontrollen över dina egna pengar och utan att det kostar skjortan!”

Kostnader

Vår metod utnyttjar internets fördelar och automatisering fullt ut. Du får nyttan av en enkel låg kostnad för vår tjänst. Det enda som tillkommer utöver vår tjänst är kostnaden för att köpa och sälja aktier via din mäklare samt eventuella skatter. Vi rekommenderar att minimera skatten genom att investera via ett Investerarsparkonto hos din mäklare alternativt inom ramen för en kapitalförsäkring.

Här kan du räkna på kostnader och avkastning.

Tidsbesparing

Vi sköter den tidskrävande aktieanalysen och den löpande bevakningen åt dig. Det sparar tid. Du utför endast de löpande köp och försäljningarna hos din mäklare. Från oss erhåller du länkar till din mäklare för varje köp och försäljning där vi så långt som möjligt fyllt i den information som behövs. Du behöver bara kontrollera och godkänna. Det sparar tid. Du kan följa utvecklingen för din portfölj på vår hemsida (läs mer) eller hos din mäklare.

För vem?

Oavsett om du är ett fullfjädrat proffs eller intresserad amatör så är Börssignaler för dig. Vi kräver inga särskilda förkunskaper mer än att du vet hur man köper/säljer aktier. Du får enkla instruktioner och kan närsomhelst ställa frågor till oss på hemsidan.

Vi har utvecklat Börssignaler för att alla ska få möjligheten att investera i aktier, slå index och få chansen till en hög avkastning. Vi har också utvecklat Börssignaler för att hjälpa dig att undvika misstag och kanske framför allt, minska risken att förlora stora pengar på nedgångar. Är du redo att börja tjäna pengar?