Varför börssignaler?
Vi anser inte att det skall vara nödvändigt att behöva acceptera en risk på -40% ett enskilt år och enbart kunna förvänta sig en avkastning på i snitt +9%*

*Förhållandet -40% / +9% är det förhållandet mellan risk och förväntad avkastning som Stockholmsbörsen erbjuder. Det är det förhållandet du accepterar när du köper en Sverigefond, indexfond eller bygger en egen aktieportfölj utan nedsideskydd.

Visste du förresten att det hade tagit dig 16 år (!) att få tillbaka investerat kapital om du investerade vid sämsta tänkbara tillfälle (1965) under perioden 1917-2017. Visste du även att det finns en stor sannolikhet att du efter 3 års investeringshorisont fortfarande ligger minus, och till och med så mycket som över 20 % minus?

Detta förhållande mellan risk och avkastning och det är det vi gör!

Enkelt förklarat investerar våra modeller enbart i lönsamma och växande bolag och enbart när det är statistiskt fördelaktigt med hänsyn taget både till teknisk- och beteendevetenskaplig analys. Detta tillvägagångssätt lyfter uppsidan markant och för att även reducera nedsidan arbetar vi med ett så kallat aktivt nedsideskydd.

Avk. per år (snitt)Exponering (snitt)Value at RiskStandardavvikelseDrawdown (snitt)Drawdown (max)SharpeSortino
19,16%66,78%1,46%14,12%-5,35%-26,94%1,392,34

Avkastning och exponering grundmodell jämfört Stockholmsbörsen (OMXS30)

Riskdata för grundmodell

Är du redo att börja investera

Ta kontroll över dina investeringar med vår objektiva analystjänst.